Γιώργος Λάγγας

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική σχολή και ειδικεύτηκε στη χρηματοοικονομική. Διετέλεσε ανώτερο διευθυντικό στέλεχος και μέλος του Δ.Σ. πολλών επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού κυρίως τομέα, σύμβουλος του ΥΠΕΘΟ και εισηγητής σε σεμινάρια επαγγελματιών του είδους.

Από πολύ νωρίς ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την προσωπική του ανάπτυξη δουλεύοντας για σειρά ετών αρχικά με τη ψυχαναλυτική μέθοδο και στη συνέχεια με τη γνωστική και συμπεριφοριστική. Μετά από την πολύχρονη αυτή εσωτερική πορεία γνώρισε την προσωποκεντρική προσέγγιση με την οποία επέλεξε να  ασχοληθεί συστηματικά. Σπούδασε συμβουλευτική με βάση την προσωποκεντρική προσέγγιση και  απόκτησε την ιδιότητα του συμβούλου ψυχικής υγείας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών  συμβουλευτικής (P.G. Diploma in person-centred counselling) από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Σκωτίας και τακτικό μέλος της ελληνικής και ευρωπαϊκής εταιρίας συμβουλευτικής. Έχει μια κόρη που εργάζεται ως ψυχολόγος-χοροθεραπεύτρια.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneShare on LinkedInShare on TumblrShare on StumbleUponShare on Reddit