Δημήτρης Νιδριωτάκης

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Ξεκίνησε σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων σε βρετανικό πανεπιστήμιο αλλά τρία χρόνια μετά αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κλάδο για να σπουδάσει ψυχολογία.

Έτσι, ακολούθησε αρχικά 4ετή κύκλο σπουδών αποκτώντας  πτυχίο της ψυχολογίας (B.Sc. In Psychology) από το πανεπιστήμιο του Northumbria του Newcastle. Μέσα από την επαφή του με τις ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις συνειδητοποίησε ότι η Προσωποκεντρική Προσέγγιση είναι αυτή που ταιριάζει στις αντιλήψεις και την στάση του απέναντι στο επάγγελμα του σύμβουλου-θεραπευτή αλλά και απέναντι στον άνθρωπο.

Ακολουθώντας αυτή την επιλογή, παρακολούθησε στη συνέχεια 3ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στη συμβουλευτική στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση (ΚΕΠΠ-ICPS, Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικών Σπουδών) αποκτώντας το Pg. Dip. In Person-centred counselling του πανεπιστημίου του Strathclyde της Γλασκώβης και εργαζόμενος έκτοτε συστηματικά ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneShare on LinkedInShare on TumblrShare on StumbleUponShare on Reddit