ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το stirizo δημιουργήθηκε από τον Νιδριωτάκη Δημήτρη με την βοήθεια συναδέλφων, φίλων και συνεργατών με κοινή αγάπη και πίστη στην προσωποκεντρική προσέγγιση.

Η πρόθεση του stirizo είναι να αποτελέσει χώρο προώθησης της προσωποκεντρικής προσέγγισης στον ελλαδικό χώρο όχι μόνο ως ψυχοθεραπευτικής μεθόδου αλλά και ως φιλοσοφικής άποψης και τρόπου ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό φιλοδοξούμε να γίνει το stirizo.gr

  • κέντρο ενημέρωσης και υποστήριξης όσων έχουν ανάγκη ψυχολογικής – συμβουλευτικής συνδρομής, είτε μέσω on line συνεδρίας αλλά και με ηλεκτρονική αλληλογραφία.
  • σημείο συνάντησης και ανταλλαγής σκέψεων και απόψεων για όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσωποκεντρική προσέγγιση αλλά και γενικότερα για κάθε είδους ψυχοθεραπευτική μέθοδο.
  • πηγή πληροφόρησης κάθε ενδιαφερόμενου για την προσωποκεντρική προσέγγιση ,τη φιλοσοφική της βάση, την ιστορική της εξέλιξη ,τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και διεθνώς, με τη σταδιακή δημιουργία ενός αρχείου άρθρων και εν γένει δημοσιεύσεων από όλο τον κόσμο αλλά και με συνεχή ενημέρωση για συνέδρια, σεμινάρια, συναντήσεις, ημερίδες και οποιαδήποτε άλλη σχετική δραστηριότητα.

Βιογραφικό

Δημήτρης Νιδριωτάκης